Frank Vorstenbosch

Mijn naam is Frank Vorstenbosch (Penningmeester / Webbeheer), 1958. Zelfstandig webdesigner en woonachtig in Barendrecht.

Afbouwen ‘cold turkey’ of via reguliere afbouw is niet aan te bevelen. Dus ik heb het in 3,5 maand gedaan via de afbouwmedicatie en dat is gelukt. Natuurlijk ben ik er blij mee want het blijkt ook niet meer nodig te zijn om weer te beginnen. Dubbel goed nieuws dus. Afbouwmedicatie vergoed zien te krijgen is echter een ander verhaal. Dat kon via mijn verzekeraar ook niet. Vandaar dat het via deze vereniging is gegaan. De Vereniging Afbouwmedicatie heeft echt genoeg draagvlak om te bestaan. Vergoeding moet voor iedereen mogelijk zijn, de doelgroep is enorm dus het draagvlak kan dat ook zijn.

Penningmeester en Websitebeheerder voor de vereniging, waarmee ik graag een bijdrage lever voor de vereniging. Zodat deze succesvolle resultaten kan boeken om afbouwmedicatie vergoed te krijgen en onder de aandacht kan brengen.