Reacties (11)

Ik slik al ruim 20 jaar een anti depressiva, het lukt me niet om te stoppen. De ontwennings verschijnselen zijn te zwaar. Bij mij worden de strips ook niet vergoed.

Hoi weet niet wat je slikt maar taperingstrips strips is echt een aanrader om te proberen, je bouwt in een maand heel rustig af zodat de ontwenningsverschijnselen bijna nihil zijn!.
Mvg Rob.

Heel goed deze info. Eerste keer afbouwen citolapram mislukt. 2e poging met taperingstrips goed gegaan. Ben nu op de helft van afbouwen. Ben verzekerd bij DSW. Zij vergoeden een deel van de kosten.

hoeveel moet je dan nog bijbetalen? en is dat afhankelijk van de tijd die je erover doet om te stoppen? ik wil het graag in kleine stapjes doen. Met periode dat ik een tijd stabiele dosis heb. bijvoorbeeld 3,5 voor 2 maanden

12 jaar venlafaxiene moeten gebruien
meer dan 5 jaar geprobeert af te kicken
drama
tot ik de beschikking kreeg van dhr harder
ik heb mijn leven weer terug
bedankt hr harder

Ik gebruik al 20 jaar slaapmiddelen, sinds half jaar ook quitianpine en al 4 jaar morfine en wil overal vanaf, maar hoe kom ik in contact met deze vereniging, het lijkt mij geweldig om eraf te komen

Ook tien jaar venlafaxine geslikt, daardoor ook libido problemen gekregen, wilde er vanaf maar ontwenningsverschijnselen waren te heftig. Via regenboog apotheek taperingstrips gekregen, werden ook nog vergoed. Door ‘t heel langzaam afbouwen vielen de ontwenningsverschijnselen erg mee bijna geen last gehad, ben er nu vier maanden vanaf. Kan goed zonder nu!

20 jaar paroxetine 20 Mg per dag geslikt, nu sinds een maand afgekickt. Zonder taperingstrip had ik het niet gered, zoveel pogingen gedaan? nu nog last van de afkickverschijnselen maar gaat met ups en downs langzaam beter..
Ook bij mij werd het niet vergoed, belachelijk, met medicijnen kost je de maatschappij meer geld, dus promoot juist de taperingstrip strip.
Mvg esmeralda

Ben ook van de nortrilen afgekomen door de taperingstrips, was echt een goede manier. Mijn verzekering heeft het niet betaald wat gewoon erg jammer is. Ik heb dit alles aan mijn huisarts moeten vertellen, want hij wist er niets van. Voor mij is het wel triest, want ik moest er weer aan beginnen aangezien ik Neuropathie heb en er is gewoon niets anders daarvoor. Alleen die rot middelen allemaal.

Beste Ria,

Best raar dat huisartsen dit niet weten; we hebben nog veel te doen!
Mocht u weer naar je huisarts gaan, dan kun u wat info voor hem/haar meenemen.
Zal het je toesturen.

Wat betreft de vergoeding; hebt u bezwaar gemaakt tegen de afwijzing?

Met vriendelijke groet,
Pauline Dinkelberg

Slik al 25 jaar paroxatine nu 30 mg.wil er ook wel vanaf maar lukt me niet.dus maar doorslikken met die rotzooi.erg dat ze het niet vergoeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *