Beste leden,

Bijgaand vinden jullie een voorbeeldbrief in Microsoft Word formaat voor het versturen naar jullie verzekeraar om aanspraak te maken uitkering van vergoeding van afbouwmedicatie.
Deze brief moet aangevuld worden met uw specifieke gegevens en ondertekend worden. De brief moet u dan per aangetekende post verstuurd worden naar uw verzekeraar.

Download hier de brief

Reacties (2)

Dank voor toezenden van deze standaardbrief. Graag wil ik hiervan gebruik maken. Als ex gebruiker van de afbouwmedicatie sta ik volledig achter uw actie. Vanwege het niet vergoed krijgen van de afbouwmedicatie bij mijn zorgverzekeraar Menzis zag ik mij genoodzaakt om over te stappen naar de suspensie variant van het middel, echter bij het gebruik van deze suspensie ondervind ik problemen, waardoor volledige afbouw niet gelukt is. Voor mij is de suspensie variant geen volwaardig afbouwmiddel gebleken.

Beste mevrouw Kiewiet,

Dank voor uw reactie!
Wat jammer dat het u niet gelukt is uw medicatie geheel af te bouwen door de weigering van Menzis uw afbouwmedicatie te vergoeden.
U schrijft dat u problemen ondervond bij het afbouwen met vloeibare medicatie. Wilt u ons laten weten welke moeilijkheden u daarbij ondervond?

Met vriendelijke groet.
Pauline Dinkelberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *