Apeldoorn, 3 december 2021

We zijn bang dat het gebruik van antidepressiva onder jongeren in deze tijd gaat toenemen, zonder dat ze op tijd overwegen om ermee te stoppen. En als ze daadwerkelijk willen stoppen,  ze niet (als dat nodig blijkt) de juiste medicatie krijgen om dat op een veilige manier te doen.

Bewustwording is een hierin een belangrijke stap! We zijn daarom heel blij met het onderzoek van Jara, die in vwo-6 antidepressiva als onderwerp voor haar profielwerkstuk heeft gekozen!

Neem de kleine moeite om haar enquete in te vullen! De veranderingen zullen vanuit ons, patienten, moeten komen!

Jara Scholte heeft een link gedeeld.

                           

 14 u 

Beste allemaal!
Ik ben Jara en ik zit op dit moment in 6 vwo. Dit jaar maak ik mijn PWS (profielwerkstuk) over antidepressiva en de afbouw daarvan.
Zelf ben ik 1,5 maand geleden gestopt met antidepressiva (citalopram) en dit was een heftige tijd. Ik vind zelf dat er niet genoeg bekend is over het gebruik en de afbouw van antidepressiva en wij hierdoor niet goed genoeg geholpen en gesteund kunnen worden.
Daarom dus de vraag: zouden jullie mijn enquête willen invullen?
Het is volledig anoniem en geen enkele vraag is verplicht te beantwoorden. Het duurt hoog uit 5 minuutjes!
Tl;dr: Ik doe een onderzoek naar antidepressiva, zouden jullie mijn enquête willen invullen?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *